kopie van kim 1

't Kaasplankje | 4 personen

't Kaasplankje | 4 personen
't Kaasplankje | 4 personen
39.99
InStock
Aantal personen
Aantal
Kaasplankje

Heerlijk kaasplankje met toegankelijke kazen. Dit plankje is gevuld met:

Rotterdamsche oude kaas
Waar de Old Amsterdam versneld gerijpt wordt door een speciale gisting is tijd juist het belangrijkste ingrediënt van de Rotterdamcshe oude. En dat is niet voor niets. Het karakter, het uiterlijk en de uitgesproken smaak worden allemaal door tijd versterkt. De Rotterdamsche Oude is 36 weken gerijpt op vurenhouten planken. De kaas is vol en romig en heeft lichte kristalvorming die een knispertje in de mond veroorzaakt. De 36 weken kaas heeft een subtiel notig aroma en een klein zoetje.

Orval abij kaas
Deze milde kaas word gerijpt in de gelijknamige abdij in Belgisch Luxemburg.

De kaas van Orval wordt geproduceerd met verse, volle, gepasteuriseerde koemelk die in de boerderijen rond de abdij wordt opgehaald.
Deze boerderijen liggen in de Gaume, het zuidelijkste hoekje van Belgïe, waar Orval gelegen is. De rijping in de rijpingskelder duurt drie maanden. Het wassen van de natuurlijke korst gebeurt volledig met de hand, om zo een rijke en karakteristieke smaak en tegelijk een soepele en smeltende textuur te verkrijgen.

Rosso di langa
Is afkomstig uit Langa (Piemonte, Noord-Italië), een streek gekend voor zijn wijn en truffel. Het zuivel is soepel, romig en ivoorkleurig. De smaak is mild, zoet en doet denken aan hooi en gras. De jonge korst kan je eten. en unieke combinatie van koe- én schapenmelk

Vijgenbrood en druiven
Heerlijk in combinatie met een stukje kaas en chutney. neem een lekker slokje van een goed glas rode wijn en daarna een druif. Heerlijk genieten!

Chutney
Heerlijk verse gemaakte zilveruitjes chutney door Kim van Pippin Foods.

vanaf 4 personen

Boven de € 50,- gratis bezorgd in regio, Zuidplas, Waddinxveen, Boskoop, Zoetermeer

.
 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Rode wijn, fles€ 9.99
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN