kopie van kim 1

Dikke dames schilderen

Dikke dames schilderen

Dikke dames schilderen

DIKKE DAMES SCHILDEREN
 

Sinds het voorjaar 2021 staat bij Pippinfoods ook het `dikke dames schilderen` als arrangement op de website erbij. In dit artikel lees je waarom jij met je vriendinnen (of collega`s) dit arrangement zou moeten boeken.
 

Ik hou niet alleen maar van lekker koken (en opeten ;), maar is ook heel erg graag creatief bezig. Vroeger al kon ik uren achter elkaar heerlijk knutselen, en mijzelf helemaal verliezen in het creatief bezig zijn. Ongeacht of het resultaat nu om over naar huis te schrijven was of niet, ik vond het heerlijk altijd! Kastelen en racebanen maken van wc-rolletjes en lege melkpakken,

Knuffels in elkaar naaien van oude lappen, en mooie tekeningen maken!
 

Schilderen

En sinds een aantal jaar is daar schilderen bijgekomen. Dat is begonnen met een dikke dame schilderij maken, samen met mijn Bestie. Ik had haar dat cadeau gedaan voor haar verjaardag,  zodat we een mooi aandenken zouden hebben aan een weekendje weg samen.

Ik vond dat zo ontzettend leuk om te doen, dat ik eigenlijk al vlug daarna een eigen ezel, kwasten en verf aanschafte. En omdat ik dat plezier dat ik eraan beleef, heel graag wil delen, heb ik dit dus dit voorjaar op de website gezet. Samen met lekkere hapjes en drankjes natuurlijk!
 

Als je een schilder arrangement boekt, kom ik met alle benodigdheden naar je toe.  Van tevoren hebben we al contact gehad over het soort schilderij, want ik schets ze alvast voor op de doeken.

Dit kan dus de twee dikke vriendinnen zijn, de dikke dame op de wc, of het Zeeuwse meisje bijvoorbeeld. Vrolijke varkentjes zit ook in het assortiment!

 

 

Op maat
 

Ook kan je ervoor kiezen dat ik een ontwerp op maat maak, bijvoorbeeld als je met je collega`s uit de zorg dit boekt, een `dikke dame verpleegster`, of een `dikke dame bruidje` als vrijgezellenfeestje.
 

Het is natuurlijk niet een schildercursus waarin je als van Gogh of Rembrandt leert schilderen, Dat kan natuurlijk niet in een paar uurtjes.
Maar in een paar uurtjes heb je wel je dikke dame zo op het doek staan, dat deze zeker wel `voor boven de bank` waardig is!

Onder het genot van heerlijke borrelhapjes,een high tea of lekkere lunch ga je na een korte heldere instructie dan zelf aan de slag. Vergeet niet kleding aan te trekken, die mag vies worden.
 

Het is niet moeilijk, en ze kunnen niet mislukken. Je hebt dus altijd een tastbare toffe herinnering eraan. De locatie kleed ik gezellig aan met vintage kleedjes, krukjes en gezellige spullen, en als je de ruimte hebt, kan ik zelfs mijn mobiele keuken meenemen!


 

Na zo`n 3,5 a 4 uur zijn de doeken af, de buikjes rondgegeten, en heeft iedereen een fantastische middag of avond gehad.
We hebben geschilderd met acryl, en dat is sneldrogend. De schilderijen kunnen dus direct mee naar huis!

 

Met wie zou jij wel een `mooie tekening` willen maken?

reacties op “Dikke dames schilderen

Dikke dames schilderen

Door Andrewkep op zaterdag 09 oktober 2021 om 4:20

Very interesting idea
Dikke dames schilderen

Door Anthonyageni op donderdag 14 oktober 2021 om 7:58

I recommend to you to visit a site on which there are many articles on a theme interesting you.
Dikke dames schilderen

Door AlbertSpert op donderdag 14 oktober 2021 om 14:42

It is well told.
Dikke dames schilderen

Door Chesteraroma op zaterdag 16 oktober 2021 om 22:28

At me a similar situation. I invite to discussion.

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN