kopie van kim 1

Over ons


 
ONS VERHAAL
Van gezelligheid in de keuken naar catering

Al sinds we samen zijn zorgen we voor gezellige avonden met heerlijk gerechten en goede wijn, vooral na een heerlijke dag lekker buiten. 
In 2017 kwam het idee om hier meer te gaan doen, 
want wat is er nu leuker dan doen wat je het allerliefste doet?

Met dat in ons achterhoofd  zijn we Pippin Foods, en Pippin Hikes, wandelvakanties begonnen. Want eten, drinken en wandelen (of buiten spelen hoe wij het nog steeds noemen) is wat we het allerliefste doen. Al vlug stonden we op verschillende kleine festivals, maar ook op de Vierdaagse van Nijmegen met onze beroemde soep, en kwamen er steeds meer catering aanvragen binnen.
Daarnaast gingen we een aantal keer met een groep op wandelvakantie, waar uiteraard ook alle eten en drinken volledig verzorgd werd door ons.

In 2018 hebben we een oude loempia wagen aangeschaft, om nog beter werk af te kunnen leveren. Alles wat erin zat, hebben we eruitgehaald, en nu staat er een mooi fornuis in, een koeling en diepvries. Ook de buitenkant is onder handen genomen. Pippin is echt een unieke eye-catcher op elk festival en feestje.

Ook kunnen we met onze Pippin-bus, buffetten voor tot circa 100 personen brengen naar waar je maar wilt, mooi opgemaakt in de herkenbare retro, bourgondische Pippin stijl. En dit alles doen we met zo ontzettend veel plezier, dat het eigenlijk helemaal niet voelt als werk.Naast Pippin Foods doen we ook wandelvakanties organiseren in het binnen en buitenland met ons bedrijf Pippin Hikes.
Hierbij overnachten we vaak in sfeervolle tipi's en zorgen we voor ontbijt, lunch en diner. Ook organiseren we dagwandelingen in Nederland met lunch. Lijkt het je ook leuk om lekker eten te combineren met een wandelactiviteit? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN